De bedrijfsstoelmassage als innovatieve oplossing tegen stress

Bedrijfsstoelmassage als innovatieve oplossing

Een kring van trouwe klanten, strakke deadlines en drukke agenda’s, deze factoren motiveren je iedere dag het maximale uit je werk te halen. Je hebt veel plezier in je werk en je wordt gedreven om telkens opnieuw te laten zien wat je te bieden hebt. Hoewel deze factoren je energie kunnen geven, kunnen ze tegelijk de nodige stress veroorzaken. Wat doe jij om een hoge werkdruk te voorkomen of te verminderen? Ontdek in deze blog waarom de bedrijfsstoelmassage een innovatieve oplossing is om werkstress tegen te gaan.

Een snelle oppepper

Even uit je werk stappen en opladen, dat kan al door een bedrijfsmassage. Door in de ergonomische massagestoel plaats te nemen, laat je even je werk voor wat het is en geef je je over aan een ontspannen én prikkelende massage. De drukpunttechnieken die ik tijdens de massage toepas, stimuleren je lichaam en geest waardoor je nieuwe energie krijgt. Energie waar je nieuwe inzichten van krijgt en waardoor je je werk beter kunt voortzetten. De werkstress maakt plaats voor een productieve workflow.

Werkstress verminderen

Fysieke voordelen

Neem je een bedrijfsstoelmassage, dan heeft dat voordelen voor je fysieke conditie. Voel je bijvoorbeeld pijn in je nek, schouders of rug die mede veroorzaakt wordt doordat je zwaar moet tillen of langdurig achter je bureau zit? Ervaar dan eens hoe de stoelmassage je spieren kort prikkelt en op de juiste plekken losmaakt. Geef gerust bij mij aan waar je pijn of ongemakken voelt, dan houd ik daar extra rekening mee. Voel je geen pijn in je lichaam, dan kun je natuurlijk ook profiteren van de voordelen voor je lichaam. De massage zorgt er namelijk voor dat je lichaam volledig kan ontspannen en oplaadt.

Mentale ontspanning

De bedrijfsstoelmassage is een innovatieve oplossing om je lichaam een boost te geven en eventuele pijn te verminderen. Ook op mentaal vlak biedt de massage voordelen. Ik benoemde al dat het de werkstress aanzienlijk vermindert en dat je nieuwe energie krijgt. Je krijgt tijdens de massage echt de gelegenheid om je hoofd even leeg te maken en mentaal te ontspannen. Gevolg is dat je je naderhand beter kunt concentreren en met positieve energie je werk weer oppakt. Je zit net wat lekkerder in je werk en kunt daardoor beter presteren. Nog mooier is dat niet alleen jij deze voordelen ervaart. Alle collega’s die van de massage hebben genoten, komen met nieuwe energie uit de stoel. De massage heeft een gunstig effect op de algehele sfeer op de werkvloer.

Bedrijfsstoelmassage als innovatieve oplossing op de werkvloer

Maak je als individu gebruik van een bedrijfsstoelmassage, dan ervaar je wat de voordelen zijn voor jouw fysieke en mentale gesteldheid. En het is meer dan dat. Trek je het namelijk breder en profiteert de hele werkvloer van de bedrijfsstoelmassage als innovatieve oplossing tegen werkstress? Dan zul je merken dat de sfeer op de werkvloer aanzienlijk verbetert en dat de productiviteit van iedere medewerker toeneemt. Maak dus van de gelegenheid gebruik om met enige regelmaat van een verkwikkende bedrijfsmassage te genieten en laat het een vast onderdeel zijn van een gezonde bedrijfsvoering. Wil je weten hoe dat in de praktijk werkt en wat ik hierin voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op om te informeren of om direct een afspraak te maken.