Verwendag – vitaliteitsdag – fitdag – personeel

Hebben jullie ook zo’n superleuk team en vinden jullie het ook leuk om dat met z’n allen eens te vieren met een massage op het werk? Of zouden jullie graag wat stress kwijt willen?

Verwendag – vitaliteitsdag – fitdag op je werk?

Bij Massagewerk Friesland kunt u een afspraak maken. Een van onze werknemers komt met de massagestoel langs en geeft ieder een heerlijke ontspannende stoelmassage. Zodat alle werknemers stress vrij worden en er even tijd is voor ontspanning . Gewoon genieten omdat u en uw werknemers een verwendag verdienen.

Wat voor effecten heeft een stoelmassage?

Het effect van een stoelmassage is dat het stress wegneemt. De massage die we gebruiken is een drukpuntenmassage. Deze zorgt ervoor dat het bloed in het lichaam sneller gaat stromen. Dit heeft een groot effect op je lichaam, hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan er meer vers zuurstof door het lichaam stromen. Het resultaat is dat u meer energie krijgt en u minder last heeft van stress, ook neemt dit spierspanning en spierstijfheid weg.

Het resultaat is dat uw werknemers beter in hun vel zitten, dat er minder ziekteverzuim is en dat werknemers zich beter kunnen concentreren op het werk dat ze moeten verrichten. Dit is dus voor het bedrijf ook erg voordelig.

De stoelmassage

Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en bestaat uit 2 gedeelten. Het eerste deel richt zich op de ontspanning en het tweede deel is bedoeld om je op te peppen. Dit gebeurt allemaal in een ergonomische stoel die de juiste delen van het lichaam ondersteunt, deze nemen wij zelf mee. Bij een massage zoals deze houdt u gewoon uw kleding aangezien wij geen gebruikmaken van massageolie of iets wat daarop lijkt.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten?

Neem dan contact op met Massagewerkfriesland en hopelijk kunnen wij uw vragen beantwoorden.