Verwendag – vitaliteitsdag – fitdag bij jou op het werk

Hebben jullie ook zo’n superleuk team en vinden jullie het ook leuk om dat met z’n allen eens te vieren met een massage op het werk? Of zouden jullie graag wat stress kwijt willen?

Bij Massagewerk Friesland kunt je een afspraak maken voor een onvergetelijke verwendag / vitaliteitsdag / fitdag op het werk. De stoelmasseur komt dan met de massagestoel langs en geeft een ieder een heerlijke ontspannende drukpuntenmassage.Je voelt je weer herboren. De werknemers voelen zich weer stress vrij en er ontstaat een heerlijke ontspanning . Even lekker genieten niet omdat het moet maar gewoon omdat jullie het verdienen.

Wat voor effecten heeft een stoelmassage?

Het effect van een stoelmassage is dat het stress wegneemt. De soort massage die massagewerkfriesland gebruiken is een drukpuntenmassage. Deze zorgt ervoor dat het bloed in het lichaam sneller gaat stromen. Dit heeft een groot effect op je lichaam, hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan er meer vers zuurstof door het lichaam stromen. Het resultaat is dat je meer energie krijgt en je minder last hebt van stress, ook neemt dit spierspanning en spierstijfheid weg.

Stress, spierspanning en spierstijfheid is een veel genoemde oorzaak van uitval op de werkvloer.

Het resultaat is dat uw werknemers beter in hun vel zitten, dat er minder ziekteverzuim is en dat werknemers zich beter kunnen concentreren op het werk dat ze moeten verrichten. Dit alles ten voor dele van de bedrijfssfeer en productiviteit.

De stoelmassage ?

Een bedrijfsstoelmassage duurt ongeveer 20 of 30 minuten en bestaat uit 2 gedeelten. Het eerste deel richt zich op de ontspanning en het tweede deel is bedoeld om je op te peppen. Dit gebeurt allemaal in een ergonomische stoel die de juiste delen van het lichaam ondersteunt, deze neem ik zelf mee. Bij een massage zoals deze houdt je gewoon je kleding aan gezien er geen gebruik gemaakt wordt van massageolie of iets wat daarop lijkt.

Tarieven verwendag – vitaliteitsdag – fitdag .

Een indicatie van de kosten en mogelijkheden 20 minuten per massage ;

  • 4 uur stoelmassage: 11 personen (1 x oplaad pauze  voor de masseur)
  • 6 uur stoelmassage: 15 personen (2 x oplaad pauze   voor de masseur)
  • 8 uur stoelmassage: 20 personen (3 x oplaad pauze  voor de masseur)

De 30 minuten stoelmassage;

  • 4 uur stoelmassage:  7  personen  ( 1 x oplaad pauze ( 30 min) voor de masseur)
  • 6 uur stoelmassage: 10 personen ( 2 x oplaad pauze ( 30 min) voor de masseur)
  • 8 uur stoelmassage: 13  personen ( 3 x oplaad pauze ( 30 min) voor de masseur)

Tarieven :  per uur € 67,50 ( exclusief 21 % BTW en € 0,50 per km en eventuele reis en parkeerkosten)

Spreekt dit je allemaal aan ?  Aarsel dan niet langer en maak een afspraak voor een heerlijke verwendag / vitaliteitsdag / fitdag op het werk doormiddel van het invullen van het contact formulier op deze site of bel : 06-20051436 of mail : info@massagewerkfriesland.nl

Tot snel ,

Alie Kuindersma