Bedrijfsstoelmassage

Een bedrijfsstoelmassage draagt bij aan het preventief onderhoud van uw medewerkers. Vergelijk het maar met een onderhoudsbeurt van een auto. Je wilt weten wat er aan de hand is, vóórdat het rode lamp gaat branden. Of erger nog, voordat de motor oververhit raakt. Door regelmatig een korte stoelmassage van 20 minuten te krijgen, blijft het systeem op gang. U bereikt daarmee meer effect dan bij een eenmalige bedrijfsstoelmassage.

Wat is een bedrijfsstoelmassage?

bedrijfsstoelmassageBedrijfsstoelmassage heeft tot doel de gezondheid op de werkplek te bevorderen en het werkt direct sfeerverhogend. De massage wordt op een ergonomische ontworpen massagestoel geven en je ervaart gelijk  een weldadige ontspanning.  De behandeling die bestaat uit een drukpuntenmassage wat een goed effect heeft op  de bloedsomloop.De bloedsomloop gaat weer goed stromen , de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en er is gelijk meer ruimte voor zuurstof in het bloed . Het geeft een verfrissend gevoel wat het lichaam ontspant en de geest alert maakt. Bedrijfsstoelmassage werkt preventief tegen werkgerelateerde klachten en zorgt ervoor dat bestaande klachten sterk verminderen en zich niet verder ontwikkelen.

Op een speciaal ontworpen massagestoel worden de rug, de schouders, armen, hoofd en nek behandeld. Hierbij besteden we specifiek aandacht aan spanningsgevoelige gebieden. Per werknemer neemt een massage ongeveer 20 minuten in beslag. Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een regelmatige behandeling; bijvoorbeeld: 1 keer per 2 weken.

Bedrijfsstoelmassage op uw werk

De professioneel opgeleide medewerkers van Massagewerk Friesland komen graag bij u op het bedrijf om een professionele bedrijfsstoelmassage te geven. Een verwarmde ruimte is alles wat er nodig is; de speciale massagestoel is eenvoudig mee te nemen en te installeren.

Een stoelmassage voor bedrijven kent vele voordelen;

  • Een ontspannen gevoel in 15-20 minuten
  • Bewustwording eigen werkhouding
  • Betere concentratie werknemers
  • Meer werkplezier
  • Vitale medewerkers
  • Op de werkplek, dus geen reistijd

bedrijfsstoelmassage

Ook eens een dagdeel een stoelmasseur bij u op het werk?

Uw contactpersoon Alie Kuindersma neemt graag met u door wat de mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er mogelijkheden voor een fiscaal voordeel voor u als werkgever. Tijdens een oriënterend gesprek maken we graag vrijblijvend kennis en inventariseren we de mogelijkheden en wensen binnen uw bedrijf. Hiermee maken we een plan van aanpak met de voorgestelde werkwijze, de verwachte kosten en een tijdsplanning.

Tarieven bedrijfsstoelmassage

Een indicatie van de kosten en mogelijkheden;

 • 4 uur stoelmassage: 11 personen (1 x pauze voor de masseur)
 • 6 uur stoelmassage: 16 personen (2 x pauze voor de masseur)
 • 8 uur stoelmassage: 21 personen (3 x pauze voor de masseur)

Kosten per uur € 60,- (exclusief BTW en € 0,25 per km).

Gunt u uw medewerkers ontspanning en verkwikking op de werkvloer? Vraag dan direct de stoelmassage aan of bel: 06-20051436 voor meer informatie.