Over mij: bedrijfsmasseur Alie

Een gezonde werkvloer met een lager ziekteverzuim, gemotiveerde medewerkers en een ongedwongen sfeer, dat is waar het mij om te doen is bij het geven van bedrijfsmassages. Met de ergonomische massagestoel ga ik langs bij bedrijven om medewerkers van een massage te voorzien. Maak kennis met mij in de rol van bedrijfsmasseur bij Massagewerk Friesland en ontdek waarom je medewerkers voordeel hebben aan het krijgen van een bedrijfsmassage.

Bedrijfsmasseur bij jou op het werk?

Wil je een bedrijfsmassage bij jou op het werk? Ik, Alie Kuindersma, neem graag met je door wat de mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er mogelijkheden voor een fiscaal voordeel voor jou als werkgever. Tijdens een oriënterend gesprek maak ik graag vrijblijvend kennis en inventariseer ik de mogelijkheden en wensen binnen het bedrijf. Hiermee maak ik een plan van aanpak met de voorgestelde werkwijze, de verwachte kosten en een tijdsplanning.

Of bel direct met Alie:
06-20051436

Professioneel en geschoold

Met vaste regelmaat ga ik naar diverse bedrijven in Noord-Nederland om als bedrijfsmasseur aan het werk te gaan. Ik stel de ergonomische massagestoel af en één voor één komen de medewerkers bij me langs voor een massage die ongeveer 20 tot 30 minuten duurt. Het is niet zomaar een massage, want ik pas drukpunttechnieken toe die het bloed in je lichaam sneller laten stromen en afvalstoffen afvoeren. Om dit goed uit te voeren, heb ik een erkende opleiding gevolgd bij TouchPro Europe, het opleidingsinstituut voor professionele stoelmassage. Onderhand werk ik al jaren met plezier als gediplomeerd bedrijfsmasseur. Dit in combinatie met de ervaring die ik heb opgedaan, zorgt ervoor dat mijn massages het gewenste effect hebben.

Bedrijfsmasseur Alie Massagewerk Friesland

Een greep uit de bedrijven waar ik als bedrijfsmasseur actief ben

Mijn werkwijze

Om voor het gewenste effect te zorgen, voer ik de bedrijfsmassage uit volgens een effectieve werkwijze die hieronder wordt uitgelegd. Het doel is om de klant in de massagestoel te laten ontspannen en nieuwe energie te geven. Dit is anders dan bij een standaard massage waar degene na afloop in volledige relaxstand verkeert. Als bedrijfsmasseur wil ik ervoor zorgen dat je je werkzaamheden even kunt parkeren, in de stoel tot ontspanning komt en na zo'n 30 minuten volledig bent opgeladen.

  1. Bij de massage wordt je bovenlichaam in zijn geheel onder handen genomen. Ik stel de ergonomische stoel dusdanig af dat je comfortabel kunt zitten zonder daarvoor een spier in te spannen. Je komt volledig tot rust en ondertussen start ik met lichte aanrakingen om je te laten wennen aan mijn aanwezigheid. Dit voorkomt dat je opschrikt en daardoor weer uit de ontspanning raakt.
  2. In de volgende stap van de massage ga ik over tot het uitvoeren van de drukpunttechnieken. Vanaf de kruin tot de onderrug wordt ieder lichaamsdeel uitvoerig behandeld. Als gevolg hiervan raakt de bloedsomloop gestimuleerd, worden afvalstoffen afgevoerd en voel je dat eventuele stress afneemt. Vergeet daarbij niet dat de bedrijfsmassage ook een gunstig effect heeft op het verminderen of voorkomen van lichamelijke kwalen. Geef gerust van tevoren aan waar bij jou de pijnpunten liggen, dan geef ik daar extra aandacht aan.
  3. Het doel van de bedrijfsmassage is om je met nieuwe energie weer aan het werk te zetten. Daarom eindigt de massage in een prikkelende fase waarin uit je ontspanning komt en als het ware aangewakkerd wordt. Dit wordt tot slot versterkt door de frisse geur van pepermunt. Ik doe namelijk nog een druppel etherische olie in je handpalm die je neus opent en je zintuigen prikkelt. Nu ben je echt klaar om weer aan het werk te gaan, met meer energie en nieuwe ideeën.

Bedrijfs(stoel)massage op jouw werk

Ik, Alie, professioneel opgeleide bedrijfsmasseur van Massagewerk Friesland kom graag bij jouw bedrijf om een professionele bedrijfsstoelmassage te geven. Een verwarmde ruimte is alles wat er nodig is; de massagestoel is eenvoudig mee te nemen en te installeren.

Gun jij jezelf en je medewerkers/collega's een ontspannende stoelmassage op jouw werk? Laat mij jullie voorzien van de vele positieve effecten die mijn drukpuntenmassage met zich teweeg brengt.

Voordelen

Een ontspannen gevoel in 15-20 minuten
Bewustwording eigen werkhouding
Betere concentratie werknemers
Meer werkplezier
Vitale medewerkers
Op de werkplek, dus geen reistijd

Meer weten over wat ik als bedrijfsmasseur voor je kan doen?

Als persoon ben ik energiek, positief en sociaal. Tijdens mijn bezoeken aan je bedrijf maak ik graag contact. In mijn rol als bedrijfsmasseur maak ik gebruik van die energie en positiviteit om mijn klanten een goed en vertrouwd gevoel te geven. Zie ik vervolgens dat de bedrijfsmassage als aangenaam wordt ervaren en dat je met een glimlach uit de stoel opstaat, dan weet ik dat mijn doel is bereikt.

Lachen is voor mij ontzettend belangrijk. Ik krijg dan ook veel energie als ik zie dat er na de massage een glimlach verschijnt op het gezicht van mijn klant. Om deze reden ben ik mij meer gaan verdiepen in de positieve eigenschappen van lachen. Met succes heb ik in 2023 een opleiding afgerond en sindsdien mag ik mezelf professioneel lachcoach noemen. Vanaf 2024 ben ik naast het geven van bedrijfsmassages ook inzetbaar voor het verzorgen van lachworkshops voor bedrijven.

Stoelmassage op het werk

Ben jij nu benieuwd wat een bedrijfsmassage voor jouw medewerkers kan doen? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot frequentie of andere afspraken? Voor deze en andere vragen -ook over mijn lachworkshops- nodig ik je uit contact met me op te nemen. Ik ga graag met je in gesprek om je meer informatie te geven en om te sparren over je wensen voor een bedrijfsmassage.