Lachworkshop – Lachkick voor bedrijven

Ontdek de kracht van lachen op de werkvloer

In de moderne werkomgeving is stress een veelvoorkomend probleem. Het vinden van manieren om de moraal te verbeteren en een positieve sfeer te creëren is essentieel voor het welzijn van je medewerkers. Een Lachkick (lachsessie) biedt een unieke en effectieve oplossing!

Wat is een Lachkick?

 1. Vermindering van stress: Lachen is een natuurlijke manier om stress te verlichten. Tijdens een Lachkick maken de deelnemers endorfines aan, ook wel bekend als de ‘gelukshormonen’, die helpen bij het verminderen van spanning en het verbeteren van de gemoedstoestand.
 2. Verbeterde teamdynamiek: Een Lachkick bevordert teambuilding. Door samen te lachen, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. Dit kan de communicatie en samenwerking binnen teams verbeteren.
 3. Verhoogde productiviteit: Gelukkige medewerkers zijn productieve medewerkers. Door stress te verminderen en een positieve sfeer te bevorderen, kan een Lachkick bijdragen aan een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.
 4. Creativiteit en innovatie: Lachen stimuleert de hersenen en kan leiden tot een verbeterd creatief denkvermogen. Dit kan nuttig zijn bij het oplossen van problemen en het genereren van nieuwe ideeën binnen het bedrijf.
 5. Gezondheid en welzijn: Regelmatig lachen heeft fysieke gezondheidsvoordelen, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem. Dit draagt bij aan het algehele welzijn van je medewerkers.
de lachkick lachworkshop voor bedrijven

Wat kun je verwachten van een lachworkshop?

Onze workshops zijn interactief en plezierig, geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Je kunt kiezen uit:

 • 20 Minuten Energizer: Perfect voor een snelle, opbeurende pauze tijdens een lange vergaderdag. Deze sessie helpt om de energie en focus van je team te vernieuwen.
 • Uurlachsessie: Een uitgebreide sessie waarin deelnemers volledig kunnen ontspannen, lachen en profiteren van de uitgebreide voordelen van lachstimulatie.

Tarieven

 • Tot 10 personen: €250 per workshop.
 • 11 tot 20 personen: €250 + €20,00 per extra persoon per workshop.
 • 21 tot 40 personen: €250 + €15,00 per extra persoon per workshop.
 • 41 tot 100 personen: €250 + €12,50 per extra persoon per workshop.
 • 101 tot 200 personen: €250 + €7,50 per extra persoon per workshop.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% BTW, kilometervergoeding van € 0,50 per km en eventuele reis- en parkeerkosten.

Boek een lachworkshop voor jouw bedrijf

Wil je de positieve impact van lachen ervaren op jouw werkvloer? Neem contact met ons op om een 20 minuten energizer of een uurlachsessie te boeken. Laten we samen de werkplek vrolijker en productiever maken!

Tot snel ,

Alie Kuindersma