Ontspanningsmassage

Wilt u uzelf en uw collega's volledig laten ontspannen? Ervaar en geniet van een ontspanningsmassage in Groningen of Friesland. Wij komen bij u op het werk, zodat u direct kunt genieten van de ontspanning die u krijgt van een stoelmassage door een professionele en gediplomeerd masseur.

Ontspanningsmassage in Groningen & Friesland op locatie

Het is belangrijk dat er vers zuurstof door ons bloed stroomt, dit zorgt ervoor dat we ons beter voelen. Met een drukpuntenmassage stimuleert u de bloeddoorstroming van het lichaam. Hierdoor gaat het bloed sneller stromen en worden de afvalstoffen afgevoerd. De stoelmassage zorgt er dus voor dat u meer energie krijgt en u zich beter kunt concentreren. Daarnaast werkt het stress verlagend en neemt de spierspanning en stijfheid weg bij de werknemers. Hierdoor is er minder ziekteverzuim en hebben de werknemers een hogere concentratie. Bovendien kunt u rekenen op positieve geluiden van het personeel, die de ontspanningsmassage als zeer prettig zullen ervaren.

Ontspanningsmassage Friesland

Wat kunt u verwachten?

  • Al onze professionals worden opgeleid door het TouchPro instituut zodat u verzekerd bent van kwaliteit.
  • Pure ontspanning
  • Een speciale ergonomische stoel (StrongLite Ergopro Massagestoel)
  • Fitter personeel

Hoe werkt de ontspanningsmassage?

Wij komen bij uw bedrijf langs om het personeel een drukpunten- of ontspanningsmassage te geven. Een masseur komt met de speciale stoel op de afgesproken tijd. Wij zetten dan de stoel in een rustige ruimte neer, zodat er optimaal kan worden genoten van de ontspanning die de massage geeft. De medewerker krijgt dan gedurende 20 minuten een ontspannen en verkwikkende stoelmassage. Dit gebeurt gewoon over de kleding heen zodat we geen tijd verspillen en direct aan het werk kunnen gaan.

Het is belangrijk om goed te drinken wanneer u een drukpunten- of ontspanningsmassage heeft gehad. U ontvangt daarom, na afloop van de massage, een flesje water om de afvalstoffen af te voeren. Op die manier krijgt u geen hoofdpijn na de massage en kunt u uw werkzaamheden met een goed gevoel vervolgen.

Voor meer informatie over een ontspanningsmassage in Groningen of Friesland neem contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 06-20051436 of e-mailadres: info@massagewerkfriesland.nl

Ontspanningsmassage Groningen Friesland