Ontspanningsmassage

Wil je jezelf en jouw collega's/medewerkers binnen 20 minuten volledig laten ontspannen op het werk? Ervaar en geniet van een ontspanningsmassage in Groningen of Friesland. Massagewerk Friesland komt bij jou op het werk, zodat jullie direct kunnen genieten én profiteren van de ontspanning die je krijgt door een stoelmassage van een professionele en gediplomeerd masseur. Dankzij de ontspanningsmassage gaat je bloed sneller stromen zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Dit zorgt voor een verfrissend gevoel waardoor jij en je collega's of medewerkers weer productief te werk kunnen gaan, zelfs daags na de massage!

Ontspanningsmassage bij jou op het werk?

Wil je een ontspanningsmassage bij jou op het werk? Jouw contactpersoon, Alie Kuindersma, neemt graag met je door wat de mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er mogelijkheden voor een fiscaal voordeel voor jou als werkgever. Tijdens een oriënterend gesprek maak ik graag vrijblijvend kennis en inventariseer ik de mogelijkheden en wensen binnen het bedrijf. Hiermee maak ik een plan van aanpak met de voorgestelde werkwijze, de verwachte kosten en een tijdsplanning.

Of bel direct met Alie:
06-20051436

ontspanningsmassage friesland groningen

Waarom een ontspanningsmassage?

Het is belangrijk dat er vers zuurstof door ons bloed stroomt, dit zorgt ervoor dat we ons beter voelen. Met een drukpuntenmassage stimuleer je de bloeddoorstroming van het lichaam. Hierdoor gaat het bloed sneller stromen en worden de afvalstoffen afgevoerd. De stoelmassage zorgt er dus voor dat u meer energie krijgt en u zich beter kunt concentreren. Daarnaast werkt het stress verlagend en neemt de spierspanning en stijfheid weg bij de werknemers. Hierdoor is er minder ziekteverzuim en hebben de werknemers een hogere productiviteit. Bovendien - misschien nog wel het belangrijkste - kun je rekenen op positieve geluiden van het personeel, die de ontspanningsmassage zeer prettig zullen ervaren.

Wat kun je verwachten?

  • Professioneel gediplomeerde masseur (Touchpro en VOS)
  • Ergonomische stoel (StrongLite Ergopro Massagestoel)
  • Pure ontspanning & fitter personeel

Ontspanningsmassage in Friesland & Groningen

Ik, Alie, professioneel opgeleide medewerker van Massagewerk Friesland kom graag bij jouw bedrijf om een professionele ontspanningsmassage te geven. Een verwarmde ruimte is alles wat er nodig is; de massagestoel is eenvoudig mee te nemen en te installeren.

Gun jij het personeel een ontspanningsmassage op jouw werk in Friesland of Groningen? Laat mij jullie voorzien van de vele positieve effecten die mijn drukpuntenmassage met zich teweeg brengt.

Voordelen

Een ontspannen gevoel in 15-20 minuten
Bewustwording eigen werkhouding
Betere concentratie werknemers
Meer werkplezier
Vitale medewerkers
Op de werkplek, dus geen reistijd

Hoe ziet de massage eruit?

Hoe ziet dat er in de praktijk uit, vraag je je af? Ik, Alie Kuindersma, kom op een afgesproken moment bij jouw bedrijf langs om het personeel een drukpunten- of ontspanningsmassage te geven. Vervolgens zet ik mijn speciale stoel in een rustige ruimte neer zodat er optimaal kan worden genoten van de ontspanning die de massage geeft. De medewerker of collega krijgt dan gedurende 20 minuten een ontspannende en verkwikkende stoelmassage. Dit gebeurt 'gewoon' over de kleding heen zodat we geen tijd verspillen en direct aan het werk kunnen gaan.

Het is belangrijk om goed te drinken wanneer je een drukpuntenmassage heeft gehad. Je ontvangt daarom, na afloop van de ontspanningsmassage, een flesje water om de afvalstoffen af te voeren. Op die manier krijg je na de massage geen hoofdpijn en kun je direct de volgende werkzaamheden met een goed gevoel verrichten.

Meer informatie

Voor meer informatie over een ontspanningsmassage in Friesland of Groningen kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via telefoonnummer 06-20051436 of e-mailadres: info@massagewerkfriesland.nl.

ontspanningsmassage op het werk