Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een snelle manier om (werk)stress te verhelpen of te voorkomen. Dit wordt gedaan door een professionele masseur met behulp van een speciale massagestoel. Dit type massage is laagdrempelig want je houdt namelijk gewoon je kleding aan; op die manier ben je snel - binnen twintig minuten - weer vol energie. Een stoelmassage duurt ongeveer 15 - 20 minuten en bestaat uit twee gedeeltes. Het eerste deel richt zich vooral op ontspanning en is erg rustgevend. Het tweede gedeelte is bedoeld om je op te peppen, zodat je weer met veel motivatie en een beter gevoel aan het werk kunt.

Stoelmassage bij jou op het werk?

Wil je een stoelmassage bij jou op het werk? Ik, Alie Kuindersma, neem graag met je door wat de mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er mogelijkheden voor een fiscaal voordeel voor jou als werkgever. Tijdens een oriënterend gesprek maak ik graag vrijblijvend kennis en inventariseer ik de mogelijkheden en wensen binnen het bedrijf. Hiermee maak ik een plan van aanpak met de voorgestelde werkwijze, de verwachte kosten en een tijdsplanning.

Of bel direct met Alie:
06-20051436

Het effect van een stoelmassage

De stoelmassage duurt weliswaar kort, maar heeft een verrassend groot effect. Dit is al direct na de massage te merken. Met de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor het bloed sneller door jouw lichaam stroomt, afvalstoffen worden afgevoerd en je voelt je gelijk weer energieker.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een stoelmassage maken we gebruik van een speciale stoelmassagestoel. Deze massagestoel zorgt voor een gelijktijdige ondersteuning van je benen, romp, hoofd en armen. Zo kun je je volledig ontspannen, waarbij je de juiste houding hebt voor het moment van ontspanning en verkwikking. De massage bestaat uit een reeks acupressuurpunten waarbij verschillende delen van het lichaam worden behandeld;

  • Nek
  • Schouders
  • Rug
  • Hoofd
  • Heupen
  • Handen
  • Armen

Na elke massage krijg je een flesje water zodat de afvalstoffen weer uit het lichaam afgevoerd kunnen worden en zo hoofdpijn te voorkomen.

Stoelmassage op het werk

Bedrijfs(stoel)massage op jouw werk

Ik, Alie, professioneel opgeleide medewerker van Massagewerk Friesland kom graag bij jouw bedrijf om een professionele bedrijfsstoelmassage te geven. Een verwarmde ruimte is alles wat er nodig is; de massagestoel is eenvoudig mee te nemen en te installeren.

Gun jij jezelf en je medewerkers/collega's een ontspannende stoelmassage op jouw werk? Laat mij jullie voorzien van de vele positieve effecten die mijn drukpuntenmassage met zich teweeg brengt.

Voordelen stoelmassage

Een ontspannen gevoel in 15-20 minuten
Bewustwording eigen werkhouding
Betere concentratie werknemers
Meer werkplezier
Vitale medewerkers
Op de werkplek, dus geen reistijd

Of bel direct met Alie:
06-20051436

Stoelmassage Friesland

Geschikt voor vrijwel iedereen

De TouchPro stoelmassage is voor vrijwel iedereen geschikt. Vooral voor mensen die lichamelijk zware arbeid verrichten of bij mensen die herhaaldelijk dezelfde bewegingen maken, zoals bij computerwerk, zien we aanzienlijke verbeteringen. Bij computerwerk komt veel denkwerk te pas en dit kan stress veroorzaken. In veel gevallen is gebleken dat de resultaten hierdoor erg verslechteren en als bedrijf zit je hier natuurlijk niet op te wachten. Je wilt dat je werknemers optimaal presteren, gezond zijn en met plezier naar hun werk gaan.

In zo'n geval kan een stoelmassage helpen om lichamelijke en geestelijke klachten, als gevolg van dit werk, te voorkomen of te verminderen. Het is bekend dat er steeds meer mensen last hebben van stress in zowel werk- als hun thuissituatie; hier moet wat aan gedaan worden. Want wie heeft er in onze drukke, veeleisende maatschappij zo nu en dan geen last van stress? Ga voor gezond personeel zonder stress en probeer eens een stoelmassage! Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met MassagewerkFriesland.