Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een snelle manier om (werk)stress te verhelpen of te voorkomen. Dit wordt gedaan door een professionele masseur met behulp van een speciale massagestoel. Dit type massage is laagdrempelig want u houdt namelijk gewoon uw kleding aan; op die manier bent u snel – binnen 20 minuten – weer vol energie.. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en bestaat uit twee gedeeltes. Het eerste deel richt zich vooral op ontspanning en is erg rustgevend. Het tweede gedeelte is bedoeld om u op te peppen, zodat u weer met veel motivatie en een beter gevoel aan het werk kunt.

stoelmassage

Het effect van een stoelmassage

De stoelmassage duurt weliswaar kort, maar heeft een verrassend groot effect. Dit is al direct na de massage te merken. Met de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor het bloed sneller door uw lichaam stroomt, afvalstoffen worden afgevoerd en u zich verkwikt en energiek voelt. Vergeet niet om voldoende water te drinken na de massage om hoofdpijn te voorkomen.

Tijdens een stoelmassage maken we gebruik van een speciale stoelmassage stoel. Deze massagestoel zorgt voor een gelijktijdige ondersteuning van uw benen, romp, hoofd en armen. Zo kunt u zich volledig ontspannen, waarbij u de juiste houding heeft voor dit moment van ontspanning en verkwikking. De massage bestaat uit een reeks acupressuurpunten waarbij verschillende delen van het lichaam worden behandeld;

  • Nek
  • Schouders
  • Rug
  • Hoofd
  • Heupen
  • Handen
  • Armen

Stress

De TouchPro stoelmassage is voor bijna iedereen geschikt. Maar hij is vooral geschikt voor mensen die lichamelijk zware arbeid verrichten of bij mensen die herhaaldelijk dezelfde bewegingen maken, zoals bij computerwerk. Bij computerwerk komt veel denkwerk te pas en dit kan stress veroorzaken. In veel gevallen is gebleken dat de resultaten hierdoor erg verslechteren en als bedrijf zit u hier natuurlijk niet op te wachten. U wilt dat uw werknemers optimaal presteren, gezond zijn en met plezier naar hun werk gaan.

In zo’n geval kan een stoelmassage helpen om lichamelijke en geestelijke klachten, als gevolg van dit werk, te voorkomen of te verminderen. Het is bekend dat er steeds meer mensen last hebben van stress in zowel werk- als hun thuissituatie; hier moet wat aan gedaan worden. Want wie heeft er in onze drukke, veeleisende maatschappij zo nu en dan geen last van stress? Ga voor gezond personeel zonder stress en probeer eens een stoelmassage. Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met MassagewerkFriesland. Bel 06-20051436 of stuur een mail naar: info@massagewerkfriesland.nl.