Een bedrijfsstoelmassage op jouw (inter)nationale dag

Bedrijfsmassage werkenden

Gedurende het jaar duidt de kalender regelmatig aan dat vandaag een speciale dag is. Een specifieke beroepsgroep staat die dag in het middelpunt. Zulke themadagen zijn in het leven geroepen om bewust stil te staan bij wat men binnen het betreffende vakgebied doet en welke impact het werk heeft. Dit harde werk mag beloond worden. Hoe kun je dat als werkgever doen? Wat dacht je van een bedrijfsstoelmassage die werkende mensen geregeld nodig hebben.

Je medewerkers op die ene dag extra in het zonnetje zetten

Bedrijfsstoelmassage voor werkinzet

Tonen je medewerkers iedere dag de inzet die je hoopt te zien? De inzet die ervoor zorgt dat je als bedrijf goed kunt samenwerken en mooie resultaten boekt. Dit wil je belonen en dat doe je natuurlijk al met de primaire arbeidsvoorwaarden die in het contract zijn opgenomen. Wil je als leidinggevende meer waardering laten zien, dan kun je dat op verschillende manieren en momenten doen.

De dag van jouw beroepsgroep is een mooie gelegenheid om je medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Klik hier om te zien welke dag in het teken staat van jouw vak. Dan kun je je team op die dag verrassen met een welverdiende bedrijfsstoelmassage voor werkende mensen.

Waarom een bedrijfsstoelmassage voor werkende mensen?

Met een prachtige bos bloemen of een smakelijke fles wijn kun je je medewerkers bedanken voor de inzet die ze aan het bedrijf tonen. Dat is een mooie manier om ze op de themadag te verrassen. Wil je toch iets doen dat volgens jou meer betekenis geeft aan de dankbaarheid die je wilt tonen, dan kun je dat doen met een bedrijfsstoelmassage.

Om verschillende redenen is dit een geweldige manier om je medewerkers op hun dag in het zonnetje te zetten:

  • De bedrijfsstoelmassage voor werkende mensen duurt zo’n 20 à 30 minuten en gebeurt over het algemeen tussen de bedrijven door. Een ideale gelegenheid dus om even uit je werkzaamheden te stappen en op te laden.
  • Het hele bovenlichaam wordt met drukpunttechnieken onder handen genomen en je hoeft je niet om of uit te kleden.
  • Van je onderrug tot je kruin en vingertoppen, iedere spier wordt gemasseerd. Je krijgt de gelegenheid om volledig tot ontspanning te komen en vervolgens een verkwikkende massage te krijgen. In plaats van in volledige relaxmodus uit de bedrijfsstoelmassage te komen, krijg je nieuwe energie waarmee je de werkzaamheden kunt vervolgen.
  • De bedrijfsstoelmassage biedt voordelen voor de medewerker én voor jou als manager. De massage zorgt ervoor dat het hoofd leeg raakt en dat de spieren ontspannen. Stress en (lichamelijke) spanningen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe energie, pijnloze spieren en frisse ideeën. Je team gaat met meer plezier weer aan het werk en het ziekteverzuim daalt.
  • Je hoeft de deur niet uit. Ik kom gewoon bij jou op locatie om de stoelmassage te verzorgen.

Smaakt het naar meer?

Hebben je medewerkers van een bedrijfsstoelmassage kunnen genieten nadat je hen op hun dag verraste? Haast als vanzelf ontstond er na de massage een ontspannen en aangename sfeer op de werkvloer en groeide de productiviteit. Absoluut een positief resultaat met een blijvend effect.

Gelukkig hoeft het niet bij eenmaal per jaar te blijven. Verdient je team deze behandeling vaker en wil je bovendien dat de productiviteit en motivatie op de werkvloer blijft groeien? In plaats van een massage die ieder jaar op de speciale themadag wordt gegeven, kun je ook kiezen voor een tweewekelijkse of maandelijkse behandeling. Is het zo goed bevallen, dan is het zeker de moeite waard de frequentie van de bedrijfsstoelmassage voor werkende mensen op te schroeven.

Op jouw dag een bedrijfsstoelmassage van Massagewerk Friesland

Nadert de ‘Dag van’ die in het teken staat van jouw vakgebied? Laat de waardering aan je medewerkers dan zien met een bedrijfsstoelmassage voor werkende mensen. Ik kom graag met mijn ergonomisch afgestelde massagestoel bij jullie op de werkvloer, om eraan bij te dragen dat iedere werknemer zich volledig kan ontspannen en met nieuwe energie het werk kan voortzetten. Meer weten over wat ik voor jou en je collega’s kan betekenen? Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.